• Компютри и Електроника
  • Windows

Как да планирам Buffalo LinkStation

Ако не искате вашият Buffalo LinkStation винаги работи, може да се наложи да се изследва процеса на създаване на график на дейността си. При липсата на набор работен график LinkStation винаги ще бъдат включени или изключени. Препоръчително е да се определи график да се запишете на електроенергия и ще даде на единица време, за да се охлади.

Стъпки

Част 1 от 2: Отидете на управление на захранването

  1. Включете свързваща станция. Изключете и свържете източника на захранване, за да се зареди.

  2. Конфигурирайте свързваща станция. Влезте в системата като потребител с администраторски права на свързваща станция на конфигурация страница.

  3. Отидете на раздел «System Settings» (Настройки на системата). Щракнете върху иконата в менюто «система" на (система).

  4. Изберете «Управление на захранването» (Управление на захранването). Щракнете върху съответния бутон в подменюто.

Част 2 от 2: Настройте вашия график

  1. Изберете таймера. На страница «Управление на захранването» (Управление на захранването) е функция «заспиване» (таймер изключване). Тук можете да изберете три различни режима LinkStation. Кликнете върху «Промени Settings» (Промяна на настройките).

  2. Определете «Timer Interval» (интервал). Можете да зададете следните опции: «Всеки ден» (всеки ден) или «определени дни от седмицата" (в определени дни от седмицата).
    • Ако изберете последния вариант, което трябва да се определи кои дни графикът ще постигнем тази цел.


    • Определете «събуждане» (събуждане Time). Това е времето, когато свързваща станция започва да зареди и тичам.

    • Определете «Sleep Time» (заспиване). Това е времето, когато свързваща станция се изключва и се изключва.
      • В момента, трябва да се установи по-късно време пробуждане.


      • Персонализирайте повече таймери. Повторете стъпки от 1 до 4 в такава нужда.
        • Не забравяйте, че са снабдени с три слота за инсталиране на три различни графици. Ги използват разумно и да се избегне дублирането.


        • Запазете промените. Кликнете върху «Save» (Save), когато приключите с конфигурирането.