• Компютри и Електроника
  • Компютърни умения

Как да отключите да се намери някой в ​​Snapchat

Ако блокиран някой Snapchat случайно или умишлено, можете да го откажете. Трябва да отключите членовете, ако искате да ги видите, когато те идват в Snapchat.

Стъпки


  1. Open Snapchat на вашето устройство. Тази жълта икона с призрак.


  2. Кликнете върху иконата с линиите в долния десен ъгъл на камерата на екрана.


  3. Кликнете и задръжте на името, което искате да отключите. Имената са изброени в блокирани в долната част на приятелите на екрана.


  4. Изберете Отключи от списъка с опции в изскачащ прозорец. Това отключва потребителя, и тя отново ще бъде в списъка ви с контакти.