• Компютри и Електроника
  • Инсталиране и деинсталиране на софтуер

Как да премахнете Evernote

Evernote - отлично обслужване за организирано складиране на бележки, но това не е за всеки. Ако сте инсталирали Evernote на вашия компютър или мобилно устройство и искате да се отървете от него, може да срещнете някои пречки. В програмата, вие също имате акаунт Evernote, която запазва всичките си бележки синхронизирани на сървърите на Evernote. Ако наистина искате да изтриете Evernote, трябва да премахнете програмата и деактивирайте профила си. Cm. Стъпка 1 по-долу, за да започнете.

Стъпки

Част 1 от 6: Mac OS X

  1. Направете резервно копие на файлове Evernote. Ако все още планирате да използвате Evernote в бъдеще и искате да проверите дали имате достъп до преписката, се уверете, че всички от синхронизиране и архивиране на преди да продължите.
    • Можете да експортирате вашите бележки като HTML-файлове. Кликнете всички бележки, а след това всички от бележките, щракнете върху менюто File и изберете Export Notes.


    • Quit Evernote. Може да срещнете проблеми с деинсталирането Evernote, ако затворите програма, която работи във фонов режим. За да направите това, кликнете на слона Evernote в лентата с менюта (меню) и изберете Quit Evernote (измъкнем от Evernote).

    • Плъзнете приложението Evernote в кошчето (количка). Когато изчистите каруцата, програмата Evernote ще бъде изтрит от вашия компютър.

    • Премахнете всички добри, докато файловете. Evernote остави след себе си предпочитания и конфигурационни файлове, които могат да бъдат отстранени с помощта деинсталираща програма, като AppZapper, или изтрити ръчно. То съдържа подробна информация за това как да се намери и унищожи всяка стока, докато файловете.

    Част 2 от 6: Windows

      Как да премахнете Evernote
    1. Направете резервно копие на файлове Evernote. Ако все още планирате да използвате Evernote в бъдеще и искате да се уверите, че имате достъп до преписката, се уверете, че всички от синхронизиране и архивиране на преди да продължите.
      • Можете да експортирате вашите бележки като HTML-файлове. Кликнете всички бележки, след което всички бележки, отворете менюто File и изберете Export отбелязва (износ банкноти).


      • Как да премахнете Evernote
      • Отворете Control Panel (Контролен панел). В Windows XP чрез Windows 7, можете да получите достъп до контролния панел от менюто Start (Старт). В Windows 8, натиснете Windows + X и изберете Control Panel.

      • Как да премахнете Evernote
      • Намерете програми на вариант (програми). В зависимост от това коя версия на Windows използвате и какви видите Control Panel (Контролен панел) е инсталиран, можете да погледнете за различни неща. В Windows XP, щракнете върху "Добавяне или премахване на програми". В Windows Vista 8 клик "Деинсталиране на програма", ако сте в Browse от категория (Категория), или изберете "Програми и компоненти", ако гледате отделни икони.

      • Как да премахнете Evernote
      • Намери Evernote в списъка с програми. Може да се наложи да изчакате няколко секунди, за да завършите списъка за изтегляне. Изберете от списъка и щракнете върху Uninstall / Remove.

      • Как да премахнете Evernote
      • Следвайте инструкциите, за да деинсталирате Evernote. Evernote ще бъде премахнат от вашия компютър. Вие може да бъде дадена опцията да запазите или изтриете настройките си.

      Част 3 от 6: iPhone, лаптоп лампа и IPAD

        Как да премахнете Evernote
      1. Уверете се, че вашите бележки са синхронизирани. Преди да премахнете приложения, уверете се, че някой от вашите бележки синхронизирано със сървъри Evernote. Това ще ви позволи да извлечете (възстановяване) ги, ако решите да преинсталирате късно. Ръчно синхронизиране на вашите бележки, кликнете върху профила в раздела, а след това щракнете върху "Sync Now".
        • Върнете се в главния прозорец, след синхронизация Home.


        • Как да премахнете Evernote
        • Дръжте вашето приложение Evernote. Всички кандидатури ще бъдат преместени на екрана за момент и черен "X" се появява в горния десен ъгъл на иконата на приложението.

        • Как да премахнете Evernote
        • Натиснете "X". Се появява съобщение, което ви уведомява, че изтриването приложения ще изтрие всички данни, свързани с него. Кликнете върху Изтриване, за да изтриете приложението от вашето устройство.

        Част 4 от 6: Android

        1. Уверете се, че вашите бележки са синхронизирани. Преди да премахнете приложения, уверете се, че някой от вашите бележки синхронизират със сървъри Evernote. Това ще ви позволи да извлечете (възстановяване) ги, ако решите да преинсталирате късно. Ръчно синхронизиране на вашите бележки, кликнете Sync в долната част на екрана Evernote Home.

        2. Отворете настройките (Settings). Достъпът може да бъде различен в зависимост от вашето устройство. Можете да имате икона в приложението Settings App чекмедже, можете да имате бутона Settings, или можете да го отворите с панели съобщение Известия Bar.

        3. Изберете Apps или приложения. Може да се наложи да превъртите надолу прозореца, за да намерите тази опция. Списък с всички инсталирани приложения на вашето устройство. Щракнете Download да видите само тези програми, които сте си поставили.

        4. Намери Evernote. Списък сортирани обикновено по азбучен ред, въпреки че може да се сортира по размера на програмата. Във всеки случай, отиде, докато не намерите влизането Evernote. Кликнете върху него, за да го изберете.

        5. Щракнете върху Деинсталиране. Вие ще бъдете помолени да потвърдите, че искате да деинсталирате. Щракнете върху OK, за да започнете. Вашият телефон ще бъдат включени в преработката на един миг, докато молбата се отстранява, а след това ще се появи потвърждение, че отстраняването е било успешно

        Част 5 от 6: BlackBerry

        1. Уверете се, че вашите бележки са синхронизирани. Преди да премахнете приложения, уверете се, че някой от вашите бележки синхронизират със сървъри Evernote. Това ще ви позволи да извлечете (възстановяване) ги, ако решите да преинсталирате късно. Ръчно синхронизиране на вашите бележки, кликнете върху иконата Синхронизиране в долната част на долната част на екрана Evernote Home.

        2. Премахване на стария модел Evernote BlackBerry. За да премахнете BlackBerry Evernote използване на клавиатурата, първо отидете на началната страница. Натиснете бутона за менюто и изберете Options (икона на гаечен ключ).
          • Изберете Advanced Options и след това приложение / приложения на трети лица.

          • Намери Evernote изброени приложения. Натиснете бутона за менюто в избрания Evernote.

          • Кликнете върху Изтриване. Вие ще бъдете помолени да потвърдите изтриването. Щракнете върху Да, за да се отстрани Evernote.


          • Махни от Evernote BlackBerry Z10. Махни Evernote нови модели BlackBerry Z10 - прост процес. Задръжте Evernote икона на десктопа. След няколко секунди тя ще започне да мига. Кликнете върху иконата на кошчето за боклук (боклук), който се съдържа в приложението към премахване на програмата.
            • Ако Evernote не е в главния прозорец (дома strfnitse), натиснете бутон Menu и изберете "Моите приложения игри". Кликнете "Изтеглили" и след това търсят Evernote. Натиснете и задръжте върху иконата и след това кликнете върху иконата за боклук, който се появява. Изберете Delete, кога ще този отбор.


            Част 6 от 6: Забранете си сметка Evernote

            1. Отпишете (ако е разрешен). Ако сте в Evernote премия, първата стъпка да се отървем от вашия акаунт Evernote е отписване. Можете да направите това в сайта в профила си в Evernote.

            2. Отмяна на всички вашите бележки. Отидете на Evernote и да се премести всичките си продукти в кошницата. След това отворете кошчето на папката и изберете Empty Trash. Всички ваши записки ще бъдат изтрити и nevozvratimy. Те ще бъдат заличени от Evernote сървъри.

            3. Махни своя имейл адрес (по избор). Можете да отидете в настройките на профила си страница настройките на профила и премахнете имейл адреса си от сметката си. Evernote, няма да бъде в състояние да се възстанови паролата за профила си по електронната поща.

            4. Изключете вашия акаунт. В Настройки можете да намерите линкове деактивирам профила. Това ще деактивира профила си. Всички останали бележки са отстранени и сметката ви е все още на разположение, ако искате да влезеш под старото име и парола. Вие не можете напълно да изтриете профила си.