• Интернет
  • Защита в интернет

Как да деактивирате браузър режим за поверителност

Daily инкогнито или поверително сърфиране, функция, която ви позволява да сърфирате в интернет, без да ги записвате в историята на браузъра. Private Browsing може да бъде деактивирана по всяко време, използвайки всеки браузър.

Стъпки

Метод 1 от 4: Забраняването инкогнито в Google Chrome

    Как да деактивирате браузър режим за поверителност
  1. От прозореца в режим инкогнито в текущата сесия на Chrome. Всички прозорци в икона режим инкогнито ще покажат шпионин в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра.

  2. Как да деактивирате браузър режим за поверителност
  3. Щракнете върху X в ъгъла инкогнито, за да излезете от браузъра. Режим инкогнито сега се разпада и на следващата сесия, когато отворите Chrome ще се пуска по подразбиране.

Метод 2 на 4: Забранете поверително сърфиране в Mozilla Firefox

  1. Отиди до прозореца, който включва лично сърфиране. Всички прозорци в частния гледате, ще бъдат от лилаво маска в горния десен ъгъл на браузъра.

  2. Как да деактивирате браузър режим за поверителност
  3. За да затворите прозореца и да се изключи поверително сърфиране, кликнете на червеното кръстче или кръга в ъгъла на вашия браузър. Следващото заседание ще се проведе Firefox по подразбиране.
    • Ако вашите настройки за поверителност, са определени Firefox, както никога не забравяйте историята, всички сесии автоматично ще Firefox в режим Поверително сърфиране. За да изключите поверително сърфиране, Firefox, променете настройките в позицията запомняте историята.


    Метод 3 от 4: Забраняването InPrivate Browsing в Internet Explorer

    1. Отиди на мнение InPrivate Browsing активиран. Всички прозорци са включени в InPrivate Browsing режим ще InPrivate ляво на адресната лента.

    2. Щракнете върху X в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра, за да го затворите. Режим InPrivate ще бъдат забранени.

    Метод 4 от 4: Забранете Private Browsing в Apple Safari

    1. Отиди в Safari, който включваше режим поверително сърфиране.

    2. Кликнете върху "Safari".

    3. Кликнете на поверително сърфиране, и махнете отметката от тази опция. Private Browsing е забранено.