• Интернет
  • Социални мрежи

Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram

Post Instagram понякога може тежест, особено когато сте заети и искате да получавате съобщения само от последователи, или не ги получават. Тъй като това е мобилно приложение, съобщение може да бъде предизвикателство. В тази статия ще научи потребители Instagram да персонализирате получавате съобщения в зависимост от техните предпочитания.

Стъпки

    Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  1. Влезте в профила си, за да Instagram.

  2. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  3. Отидете на вашия профил, като кликнете върху иконата на потребителя в долния десен панел.

  4. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  5. В профила си, кликнете върху раздела Редактиране на профила ви, която е в непосредствена близост до снимката.

  6. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  7. С натискане на бутона Edit профила ви, да ви насочи към страницата Edit профил. Отидете на Push нотификация.

  8. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  9. Кликнете на уведомлението за икона Push, за да отворите страницата за настройки на Notifications.

Метод 1 от 4: Изключване на всички съобщения

    Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  1. Настройки за уведомяване страница, премахнете отметката в менюто като уведомления, за да изключите съобщението "Like". По същия начин, премахнете отметката от уведомленията коментар, за да забраните съобщение от коментар.

  2. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  3. По подобен Уведомления и коментар Известия, тук е друга опция, наречена Контакт Известия. Тези доклади позволяват на потребителите да виждат кой абонамента си по техните снимки. В действителност, популярността на това съобщение на вашите снимки. Можете да намерите тази опция, като превъртите страницата с настройки за известяване. Промяна на настройките на опциите, които искате.

  4. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  5. Наздраве! Вие току-що загубих хаотична поток от съобщения.

Метод 2 на 4: сигнализиране последователи

    Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  1. В менюто, подобни на вашите уведомителни нотификации, отметка на от хора, които се следват, за да бъдете уведомени "Like" на вашите последователи. По същия начин, проверяват от хора, които следя за уведомления мнението си, да бъда уведомяван за коментарите по вашите последователи.

  2. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  3. По подобен Уведомления и коментар Известия, тук е друга опция, наречена Контакт Известия. Тези доклади позволяват на потребителите да виждат кой абонамента си по техните снимки. В действителност, популярността на това съобщение на вашите снимки. Можете да намерите тази опция, като превъртите страницата с настройки за известяване. Промяна на настройките на опциите, които искате.

  4. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  5. Наздраве! Вие току-що създадена съобщение от вашите последователи.

Метод 3 от 4: Включете всички мнения

    Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  1. Страницата с настройки на уведомяване при подобни уведомления и коментар уведомления, квадратчето за От всички, за да получават всички съобщения "Like" и коментари.

  2. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  3. По подобен Уведомления и коментар Известия, тук е друга опция, наречена Контакт Известия. Тези доклади позволяват на потребителите да виждат кой абонамента си по техните снимки. В действителност, популярността на това съобщение на вашите снимки. Можете да намерите тази опция, като превъртите страницата с настройки за известяване. Промяна на настройките на опциите, които искате.

  4. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  5. Наздраве! Сега можете да получите цялото съобщение.

Метод 4 от 4: Смяна на уведомления за устройства с IOS

    Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  1. Quit Instagram икона и кликнете върху настройките на вашето устройство с IOS. В тези настройки, кликнете върху съобщението и да намерят Instagram. За устройства с iOS5 или по-висока, преместете плъзгача на ON или OFF, прекъснете съобщение на Instagram.

  2. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  3. За устройства с IOS версия ниска от iOS5 превключвател Сигнали ON или OFF, за да включите или изключите съобщение Instagram.

  4. Как да се прехвърля съобщение на ON или OFF в Instagram
  5. Наздраве! Вие току-що създадена съобщение на вашето устройство с IOS.

Съвет

  • За разлика от устройства с IOS, Android ви позволява да персонализирате доклади "Like" и коментари. Но има и своите недостатъци. Недостатъкът е, че ако забраните съобщения от вашето устройство, допълнителни доклади "род" и мнения от други потребители няма да работят по желание. Тъй като устройството с Android насърчават да оставите съобщение включена допълнителна "Like" и коментар.

  • Преди да започнете да промените настройките, ви е необходим местоназначение на всяко съобщение, така че не съжалявам за вашите промени. Това е, което прави всяко съобщение:
  • Подобно Известия съобщение, че някой харесва снимките си (и те кликнали върху "Like").

  • Коментар уведомления съобщение, че някой ви спомена в коментар използване @ Име

  • Контакт Известия съобщение, че някой коментира ваша снимка.


  • Също така, можете да отворите Push нотификациите, щракнете върху настройки от горната част на страницата на профила си и след това кликнете на профил раздела Edit в менюто. В Edit Profile отидете Push Notifications.

  •  

     

     Стъпка 1: Настройки на профила

     

     Етап 2: Edit раздела профил

     

     Стъпка 3: Вариант Push Известия


    Предупреждение

    • Изключването съобщения освободят от бремето на нежелани съобщения, но и спира и други. Така че бъдете внимателни, когато планирате да промените настройките за уведомяване Instagram. Тъй като това е така, може да загубите малко забавление с помощта на тази програма.

    • На Android устройства не трябва да изключите съобщения за външни коментари и харесвания (Обича), право на работа в съответните снимките.