• Интернет
  • Социални мрежи

За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook


Facebook съществува, за да споделят мисли, снимки и събития с приятелите си. В сайта могат да публикуват снимки, които са видими приятели и приятели на приятели. Може би не искате всеки може да види снимките си? Ако искате да ограничите достъпа до вашите снимки, за някои хора? Ние ви покажем как!

Стъпки

Метод 1 от 2: Как да се ограничи достъпа до снимки


  1. За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
  2. Качване на снимка на стената. За да направите това в горната част на страницата, щракнете върху Добавяне на снимки / видео. В новия прозорец, да качите снимка, щракнете върху Преглед. Виж снимки на вашия компютър и да ги качите.

  3. За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
  4. Кликнете върху личния живот на настройки на икона, образът на една малка предавка или силует на мъж. В менюто можете да изберете хората, които могат да виждат вашето качена снимка.
    • Вашите настройки ще бъдат приложени само към снимките, които сте променили настройките.

    • На разположение на всички: всеки може да види своя пост.

    • Приятели: Само приятелите си във Facebook.

    • Приятели, познати от друг: само близки приятели.

    • Само аз, само ти.

    • Потребителски настройки - за да изберете хората, които могат да видят този пост.

    • Ако промените настройките си за поверителност, не всеки ще може да видите вашия пост, и по тази причина те няма да могат да го коментирам!


    Метод 2 от 2: Как да се ограничи достъпът до албума

    1. За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
    2. Направи албуми видима за избрана група от потребители. Избраните от вас настройки ще важат за всички снимки в албум.

    3. За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
    4. Отворете си емисия. Кликнете върху раздела снимки в лявата част на страницата. Една страница от вашите снимки.

    5. За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
    6. Кликнете върху етикет в горната албуми. A страница с всичките си снимки и албуми.
      • За да създадете нов албум, кликнете върху горната + New Album част на страницата.


      • За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
      • Щракнете върху големия бутон + нов албум, за да създадете нов албум. Нова страница, където можете да качите няколко снимки наведнъж.

      • За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
      • Изберете картинката. Изтеглете всички снимки, които искате. За да изберете няколко снимки наведнъж, задръжте Ctrl и мишката, за да кликнете върху тях. След като изберете снимка, кликнете върху бутона Open.

      • За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
      • Създаване на списък от хора, които могат да се видят в албума. Настройки на менюто в долния десен ъгъл на прозореца. Опцията по подразбиране е на стойност Friends.

      • За да се ограничи достъпът до вашите снимки на Facebook
      • Име на албума и щракнете върху Публикуване на снимки в долния десен ъгъл на страницата.

      Съвет

      • Можете да създадете албум, който ще се видим скоро. Ако е необходимо, можете да преместите снимки от един албум в друг, като кликнете върху снимката, изберете Опции, и да се премести в друг албум.

      Предупреждение

      • Капаци Снимки албума са винаги видими за всички потребители.


      Cite LT грешка; cite_error_refs_without_referencesgt ;; $две